ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Πολιτική αλλαγών

6.1. Όροι προϋποθέσεις αλλαγών ή/και επιστροφών

Αν, μετά την παραλαβή της αγοράς, ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος, το ElegantHome επιτρέπει την αλλαγή του μεγέθους ή την επιστροφή του σε προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του, εφόσον το προϊόν/προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί. Συνεπώς, το ElegantHome δεν αποδέχεται αλλαγές ούτε επιστροφές προϊόντων που έχουν φθαρεί ή χρησιμοποιηθεί εφόσον δεν πρόκειται για προϊόντα που φέρουν κατασκευαστικό ελάττωμα.

Δεν γίνονται αλλαγές ενός μοντέλου με κάποιο άλλο διαφορετικό, παρά μόνο αλλαγές μεγεθών. Για να αλλάξετε ένα είδος με κάποιο άλλο, θα πρέπει να προβείτε στην επιστροφή του ώστε να σας καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό, και κατόπιν να πραγματοποιήσετε μία νέα αγορά.

Όλες οι επιστροφές προϊόντων που αγοράστηκαν πρέπει να συσκευάζονται προσεκτικά και να συμπεριλαμβάνουν, αφού συμπληρωθεί σωστά, το δελτίο επιστροφής μαζί με το εμπόρευμα.

 

6.2. Αλλαγές ή/και επιστροφές μέσω ταχυδρομείου

Η αλλαγή ή επιστροφή των αγορών μπορεί να γίνει ταχυδρομικά.

Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε το δέμα να σταλεί με συστημένη αποστολή ή με απόδειξη παραλαβής.

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων που προορίζονται για αλλαγή ή επιστροφή μέσω ταχυδρομείου επιβαρύνουν τον πελάτη και το ElegantHome δεν θα αποδεχτεί σε καμία περίπτωση επιστροφές σταλμένες με χρέωση του παραλήπτη.

 

6.3. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από το παρόν συμβόλαιο μέσα σε ένα διάστημα 14 συναπτών ημερών χωρίς να χρειάζεται δικαιολόγηση.

Η προθεσμία υπαναχώρησης θα λήξει σε 14 συναπτές ημέρες από την ημέρα που ο πελάτης αποκτήσει τα αγαθά. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει στην περίπτωση σφραγισμένων εσωρούχων που ανοίχτηκαν μετά την παραλαβή.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα μέσω μιας αμετάκλητης δήλωσης (για παράδειγμα, ένα γράμμα σταλμένο μέσω ταχυδρομείου ή e-mail)

Συνέπειες της υπαναχώρησης

Σε περίπτωση υπαναχώρησης θα επιστρέψουμε στον πελάτη όλες τις πληρωμές που λάβαμε μετά την αγορά, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής (με εξαίρεση τα επιπρόσθετα έξοδα που δημιουργήθηκαν σε περίπτωση που επιλέξατε έναν τρόπο αποστολής διαφορετικό από την φθηνότερη κανονική αποστολή που προσφέρουμε) χωρίς καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο σε 14 συναπτές ημέρες από την ημέρα που θα ενημερωθούμε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από το παρόν συμβόλαιο. Θα προβούμε στην πραγματοποίηση της εν λόγω επιστροφής χρημάτων χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε από τον πελάτη για την αρχική συναλλαγή, εκτός και αν ο πελάτης έχει δηλώσει το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα γίνουν επιπλέον χρεώσεις ως συνέπεια της επιστροφής χρημάτων.

Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να ανασταλεί ώσπου να λάβουμε τα αγαθά ή ώσπου ο πελάτης να παρουσιάσει μια απόδειξη για την επιστροφή τους, ανάλογα με το ποιο θα συμβεί πρώτο.

Ο πελάτης θα πρέπει να μας επιστρέψει ή να μας παραδώσει απευθείας τα αγαθά χωρίς καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, σε κάθε περίπτωση, το αργότερο σε 14 συναπτές ημέρες από την ημέρα που θα μας ενημερώσει για την απόφασή το να υπαναχωρήσει από το παρόν συμβόλαιο. Αν η επιστροφή των αγαθών γίνει πριν την λήξη της προθεσμίας, θα θεωρηθεί ότι η προθεσμία έχει τηρηθεί.

Για να προβεί στην επιστροφή των αγαθών, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που το ElegantHome βάζει στην διάθεσή του, που θα έχουν μια επιπρόσθετη χρέωση την οποία και θα πρέπει να αποδεχθεί.

 

6.5. Επιστροφές χρημάτων

Μόλις λάβουμε το προϊόν/προϊόντα, το ElegantHome θα ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και θα προχωρήσει στην αποστολή του επιθυμητού μεγέθους ή την επιστροφή της χρηματικής αξίας με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά των προϊόντων, σε περίπτωση επιστροφής.

Η προθεσμία για την επιστροφή χρημάτων κυμαίνεται μεταξύ 3 και 12 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που η επιστροφή θα φθάσει στις αποθήκες του ElegantHome. Μόλις η κατάσταση των ρούχων ελεγχθεί, πελάτης θα ενημερωθεί μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος.

Στην περίπτωση ακύρωσης της αγοράς, η μεγαλύτερη προθεσμία για την επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατέβαλε ο καταναλωτής για τα προϊόντα θα είναι 14 μέρες από την ακύρωση της αγοράς.

Η επιστροφή των προϊόντων που επιστράφηκαν θα γίνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.

Αν λάβετε από το ElegantHome κάποιο λανθασμένο προϊόν ή διαφορετικό από αυτό που αγοράσατε, ή αν δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την ποιότητα του προϊόντος που λάβατε, το ElegantHome, αφού εξακριβώσει το σφάλμα ή το ελάττωμα θα σας επιστρέψει το ποσό του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που μια εσφαλμένη παραγγελία επιστραφεί ταχυδρομικά, το ElegantHome θα πραγματοποιήσει την αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων υπό την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα έχει συμπεριλάβει στο δέμα την απόδειξη των εξόδων αποστολής της επιστροφής. Η επιστροφή των εξόδων αποστολής πραγματοποιείται μετά από αυτή των προϊόντων.

Για να επιστραφούν τα χρήματα των παραγγελιών που εξοφλήθηκαν μέσω τραπεζικής κατάθεσης, ο πελάτης πρέπει να υποδείξει στο ElegantHome έναν κωδικό IBAN, έτσι ώστε να μπορέσει να του επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό. Ο κωδικός IBAN πρέπει να ανήκει σε τράπεζα της χώρας στην οποία αποστέλλεται η παραγγελία.

Visa Verified by Visa Mastercard MasterCard Secure Code Maestro American Express
Το καλάθι σου
  • No products in the cart.