ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
για τηλεφωνικές παραγγελίες

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)
Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας . Η μέθοδος αυτή επιβαρύνει το κόστος της παραγγελίας σας με 2,00€. Στα ογκώδη προϊόντα όπως στρώματα/έπιπλα η αντικαταβολής προσφέρεταιμόνο στις παρακάτω περιοχές: Καβάλα, Κομοτηνή, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κιλκίς, Χαλκιδική, Πέλλα, Ημαθία, Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Τρίκαλα, Άρτα, Πρέβεζα, Καρδίτσα, Ευρυτανία, Βόλος, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Αθήνα, Σαλαμίνα, Αχαϊα, Κορινθία, Ηλεία, Αργολίδα, Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία, Λευκάδα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι.

*Σε περιοχές που αναγράφεται ότι είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή ή είναι μακριά από πρωτεύουσα νομών, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για εξακρίβωση δυνατότητας αντικαταβολής.

Αντικαταβολή δεν διατίθεται αυστηρά στα ογκώδη προϊόντα που χρειάζονται μεταφορική στις περιοχές: Άνδρος, Αίγινα, Αλόνησος, Γαλατάς Τροιζηνίας, Θάσος, Ικαρία, Ιθάκη, Iος, Κύθνος, Κάρπαθος, Κάσος, Κάλυμνος, Κίμωλος, Κουφονήσια, Λέρος, Μήλος, Παξοί, Πάρος, Πόρος, Πάτμος, Σαμοθράκη, Σαντορίνη, Σέριφος, Σίφνος, Σκύρος, Σύρος, Σπέτσες, Σύμη, Ύδρα.

Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή για την κατηγορία των στρωμάτων, επίπλων απαιτείται κατάθεση προκαταβολής (ίση με το 30% του συνολικού ποσού) για την συνέχιση της παραγγελίας. 

 

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Έπειτα από επικοινωνία μαζί μας, εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται εντός 7 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Με το πέρας της εβδομάδας, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στους παρακάτω λογαριασμους:

Eurobank
IBAN: GR2502603760000610200244480

Εθνική
IBAN: GR6001103950000039540015672

Πειραιώς
IBAN: GR8401722680005268071712380

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@eleganthome.gr . Εναλλακτικά μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 2394 033 001.

Σε κάθε περίπτωση το κόστος της εκάστοτε συναλλαγής (εφόσον υπάρχει) αφορά τον πελάτη και ουδεμία χρέωση αναλαμβάνει το κατάστημα.

Μετά το πέρας 3 εργάσιμων ημέρών από την παραγγελία και εφόσον δεν υπάρχει επικοινωνία από τον πελάτη προς το κατάστημα για κατάθεση του ποσού, η παραγγελία θα ακυρώνεται δίχως επιπλέον ενημέρωση από πλευράς καταστήματος.

Η παραγγελία θεωρείται ενεργή ως προς τη δέσμευση των αντικειμένων από τη στιγμή που θα γνωστοποιήσετε την πληρωμή σας στο κατάστημά μας. Σε καμία περίπτωση τα αντικείμενα δεν δεσμεύονται πριν την εξόφλησή τους. Σε περίπτωση που προηγηθεί εξόφληση από άλλον πελάτη, η διαθεσιμότητα θα αλλάξει αυτόματα και θα ενημερωθείτε όταν επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας είτε μέσω του eshop στον αντίστοιχο χρόνο που χρειάζεται η επεξεργασία διαθεσιμότητας. Δεν είναι αρμόδιο το κατάστημα να ενημερώσει τον πελάτη για την αλλαγή, εφόσον έχει επιλεγεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής. 

 

3. Με χρέωση της Πιστωτική σας Κάρτας  
Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα.

 

4. Με τη χρήση Paypal

Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με paypal.